Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

joulunäyttelyt

Kevyessä puuterihangessa tömisevät monet kaviot, jostain tuoksuu glögi ja suupielistä tipahtelee vielä piparinmurusia. Pörreät talviturkit ja päähän vedetyt tonttulakit vilisevät pihamaalla.

Näillä sanoilla joulustelemme sinut Päivänpirtin & Sysälän yhteistyössä järjestettyyn villiin näyttelypäivään 24.12.2018. Piparinhuuruisen tunnelman lisäksi tarjolla on erilaisia, jouluisia luokkia sekä huimia palkintoja - näitä näyttelyitä et halua jättää välistä! Muistathan kuitenkin lunastaa paikkasi piakkoin, sillä luokissa on rajoitettu määrä osallistujia. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 22.12.2018 klo 22 mennessä, ja tulokset sekä palkinnot toimitetaan n. viikon sisällä jouluaatosta. 

 

luokat & palkinnot

luokka 1. Pörhein talviturkki, tuomarina Sisla
ykkösluokassa söpistellään pörheimmillä talviturkeilla - omaako rakkaasi paksun talvikarvan, tahdotko sille siitä tunnistusta? Tuomari arvioi pollet mammuttivillan perusteella ja pörhein kaviokas voittakoon!

 

luokka 2. Jouluisin kuontalo, tuomarina Sisla & Humutin
Luokka kaksi keskittyy jouluisiin tunnelmiin ja siinä kisataankin luovuudessa; ilmoittautua mukaan voi piirroksella tai esimerkiksi photoshopatulla tai muuten käsitellyllä kuvalla hevosesta. Onko polle saanut päähänsä tonttulakin, vaiko pukeutunut lumiukoksi? Arvioinnissa otetaan huomioon luovuus sekä jäljen siisteys.

 

luokka 3. Talvimöllöt, tuomarina Humutin
onko hevosellasi talvisen kuuraiset kuvat? Temmeltääkö se mielellään hangella, uppoaako shetlanninponisi nietoksiin? Luokka on tarkoitettu rennoille talvisieluille, joiden ei tarvitse pönötellä kuvissa, vaikka sekin passaa. Arvioinnissa huomioidaan kuvan tunnelma ja sen talvisuus tietty, myös piirroshevoset ovat tervetulleita!

 

luokka 4. Joulunodotusta, tuomarina Sisla & Humutin
tuotosluokassa päästään kirjoittamaan piparintuoksuinen lyhyt (tai halutessaan pitkäkin!) tarina juuri teidän joulunodotuksestanne, jonka ei tarvitse liittyä tapahtumaan. Tarinaan kuuluu sisällyttää seuraavat sanat: glögi, piparkakku, joulukuusi, kulkuset, Joulupukki, joulutonttu. Millainen on pollesi joulunodotus?

 

Luokkien lopullisesta osallistujamäärästä riippuen luokissa sijoittuu kolme hevosta, joista voittajat saavat pienet tekstipalkinnot matkaansa. Luokkien 1 & 3 palkinnot kirjoittelee Sisla, jolta saa sivuilleen päiväkirjamerkinnän/kommentin, ja luokkien 2 & 4 palkinnot kirjoittaa puolestaan Humutin, ja voittajat saavat valita este- tai kouluvalmennuksen välillä. Muille kahdelle sijoittujalle on tarjolla ruusukkeet ja pieni summa virtuaalikäteistä, muille puolestaan pienemmät joulunpunaiset ruusukkeet.

1. sija

100v€
päky/valmennus

2. sija

60v€
lyhyt kommentti

3. sija

40v€
lyhyt kommentti

muut osallistujat

ruusuke
 

       

palkinnot sponsoroivat MWS Boutique (sijoittuneet) & Equestrian Pro (muut). Tutustuthan käyttöehtoihin, mikäli lisäät ruusukkeen sivuillesi.

osallistuminen

osallistuminen tapahtuu tähän vieraskirjaan tai sähköpostitse osoitteeseen hallankaiku@gmail.com otsikolla Joulunäyttelyt18 muodossa:

luokka nro
esittäjä - hevonen (http://-alkuinen linkki hevosen sivuille)
tuotos (luokasta riippuen, voi lähettää myös myöhemmin ennen 24.12.)

tuotokset luokkaan 4. voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen hallankaiku@gmail.com, tai yksityisviestillä osallistumisvieraskirjaan. 
tuotokset luokkaan 2. voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen hallankaiku@gmail.com, tai linkitettynä yksityisviestillä osallistumisvieraskirjaan.
luokkien 1 & 3 arvioitavat kuvat on löydyttävä hevosen sivuilta.

viimeinen osallistumispäivä on 22.12.2018 klo 22 mennessä. Tuotokset on toimitettava 24.12. mennessä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta, joten jätäthän myös yhteistiedot, ellei hevosen sivuilla erikseen ole sähköpostiosoitetta tms. Muuten tulosten saapumisesta ei ilmoiteta erikseen keskustan topiikkia lukuunottamatta.

 

osallistujat

luokka 1. luokka 2.
luokka 3. luokka 4.

 

ulkoasu © VRL-14618
tekstit ellei toisin mainittu © VRL-14618 / VRL-14497
virtuaalitalli

©2019 Päivänpirtti - suntuubi.com